fredag den 27. januar 2012

Himbærsnitter

Himbær snitter har samme grund dej som napolions hatte

Linsedejen
500g bage margarine (vigtig må ikke smeltes)
250g flormelis
750g hvedemel
75g æg (ca. 1½stk.)
15g vanilie sukker

Jeg ruller dejen ud og så skære jeg den i 2 rektangulær stykker som skal være lige store. Så stiller jeg dem i oven ved 175 grader i 5-10 min. til dejen er halv færdig. Så tager jeg dem ud og smør himbær marmelade på den ene halv del.. Så ligger jeg den anden halvdel oven på himbær stykket. og så bages de færdig i ca. 5 til 10 min til kanterne begynde at få lidt farve...
Så tages de ud af køles og så pyttes glasur (flormelis og vand) og krymmel oven på.. Til sidst skæres de i passende størrelse...

5 kommentarer:

  1. Øij, hvor ser det skønt ud, Christina! Jeg har aldrig prøvet at lave hindbærsnitter, men det vil jeg nu.

    SvarSlet
  2. Dejen kan super godt fryses. Og så kan man jo nemt have til vis man for gæster. Jeg laver ofte halv af hver himbærsnitter og napolions hatte...

    SvarSlet
  3. Hejsa
    Jeg har nomineret dig til en blogaward :)
    Hvis du har lyst til at modtage den, skal du give den videre til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere samt skrive på din blog, at du har modtaget den af mig. Du kan bare kopiere billedet fra min blog.

    Rigtig god weekend

    /Agnethe

    SvarSlet
  4. Hej. Super dejligt med opskriften på de fantastiske hindbærsnitter, vi fik til krea-dagen i går. Tak for det.
    God søndag
    Merete

    SvarSlet
  5. Mums, hvor ser de skønne ud, lige til at spise :-)

    SvarSlet