lørdag den 29. december 2012

Godt Nytår

Jeg skal for første gang i mit liv holde nytår hjemme, vi for gæster af vores tyske venner. Sidste år holdte vi nytår ved dem så i år er det vores tur... Jeg har været inde ved mine forældre og lånten helt masse hatte. Og har har jeg købt mine sædvanelige 200 bordbomber vel vidende at det denne gang er mit hjem det går ud over men pyt. Det skal til i min verden...
På billedet ses en af mine mange posers indhold... jeg har meget meget mere end dette... For bordbomber er det bedste ved nytåret... I morgen skal jeg over til min nabo og lære at lave citron fromage, så det bliver spændende... kranse kagen skal jeg også have lavet men det må jeg se om jeg ikke kan få taget mig sammen til i aften for gæsterne kommer allerede i morgen..
Men hvad plejer i at lave nytårs aften ??? for gode ideer og forslag modtages gerne...

Menuen vil jeg da lige nævne.. forret lakserollade , hovederet hamburgryg, kølpølser, grønlangkål, alm. kartofler og sødekartofler. (Ja jeg er Sønderjyske og her er traditionen for det meste dette...) dessert er citronfromage og kl 12 gives der hjemmelavet kranse kage og champange

3 kommentarer:

 1. Godt nytår :)

  Bordbomber skal til når det er nytår.. Og serpentiner i massevis!

  Ud over det du har nævnt tænker jeg på torsk - er det ikke også noget alle danskere spiser nytårsaften? (Mine forældre er tyske, så jeg er ikke helt sikker.. hehe..)

  SvarSlet
 2. Altså selvom jeg er sønderjyde, så har jeg aldrig lært at nyde min mors grønlangkål. Jeg sad altid som barn og fik kun kød fordi min mor ikke altid fik kogt almindelige kartofler (har nemlig hellere ikke lært at spise de brune.....). Så hos os står den hvert år på fondue og en eller anden valgfri dessert. Men bordbomber skal der til og helst MANGE ;) og det holdes altid hjemme hos os selv (har præsteret at finde glimmer konfetti i juni måned pga alle de bordbomber :D...)
  Mange stor nytårhilsner fra Susanne

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig godt nytår.
  Håber i kommer godt ind i det nye år!
  Kh Sabrina

  SvarSlet