tirsdag den 16. oktober 2012

Så skete det

Ok mit link billede er ikke det bedste, der er pt 2 ting til salg og der er mange andre skønheds fejl.. men alting tager tid.. men nu efter at have bøvlet i mange timer er jeg nået så langt... Jeg modtager meget gerne metoder hvor jeg kan få lavet et fedt link billede foreksempel en rund med en god grafik.. men pt er dette hva min compuerter kunskaber rækker til uden at lidt hjælp ude fra. Jeg vil i løbet at det næste stykke tid se om jeg ikke kan få en masse flere vare på men det tager tid da jeg skal beskrive varene på engelske og hver sætning skal oversættes og tjekkes..  Hva gør i andre bruge google translate eller hva?

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din nye butik! Håber det kommer til at køre rigtig godt :D
  Jeg ville ikke anbefale dig at bruge google translate, den er ikke helt pålidelig, så så enten hjælp af nogle af dine venner som er gode til engelsk eller kast opgaven ud i blogland - det kan være nogle byder ind?

  SvarSlet
 2. Tak er glad men det er et stort arbejde også større end jeg havde regnet med...
  Indtil nu har jeg brugt google som jeg ville bruge en ordbog.. så nu må vi se hvordan det går...

  SvarSlet
 3. Har du et link til din shop? Når jeg trykker på billedet viser den kun billedet (det kan være fordi jeg er her fra mobilen).

  SvarSlet
 4. Det er så flot, Christina - tillykke med din nye butik. Kan du ikke få en af de unge mænd i familien til at lave et lækkert billede med link til dig?

  SvarSlet
 5. Gratulerer med ny butikk! Har vært å sett, så mange flotte smykker! Lykke til!

  SvarSlet