onsdag den 24. oktober 2012

Cykelslange ring med blomst

Tinge er hurtig og nem og lave med et stykke cykelslange, en piercing stang og en af mine ny indkøbte blomster. Jeg laver 2 huller i cykelslangen inden staven sættes ind. Der er mulighed for at skrifte blomsten ud efter lyst.

Lige for tiden er der lidt stilhed på bloggen, dette skyldes at jeg har fået arbejde. Desvære ikke som pædagog da det pt. er håbløst omkring 200 ansøgninger til hver stilling.. Men jeg er glad for det vikar arbejde jeg har fået og håber jeg kan blive...men nu må vi se hva fremtiden bringer... Men der er meget nyt og det gør at overskudet ikke helt er så stort til at lave en masse kreativt når man kommer hjem om aften... men men bare rolig jeg stopper ikke med at blogge det er det alt for hyggeligt til..
Jeg har forresten lige købt en hel masse nye kreating da bilka igen havde en af deres vanvids tilbud. Glas perler, scrap ting, smykke ting og andet lækkert sat ned til 5kr...

4 kommentarer:

 1. Lækkert smykke - kommer lige i tanke om at vi netop har skiftet en af drengenes cykelslanger, mon den gamle kan bruges til noget fornuftigt...?! :)

  SvarSlet
 2. Kig under cykel og traktor slange så kan du se de mange mange forskellige ting jeg har brugt cykel slange til... Man kan virkelig bruge dem til meget...

  SvarSlet
 3. hvor er den fin:0) kender det med de pædagog stillinger - held og lykke til dig;0)
  KH Iben

  SvarSlet
 4. Oj, vilken fin ring!! :)

  Jätteskoj att se allt fint du gör!
  Mvh Ingrid

  SvarSlet