onsdag den 20. august 2014

Vist på tide


Nu har jeg blogget i rigtig mange år, men nu er det vist på tide at jeg ligger et billede af mig selv på bloggen... Jeg har valgt dette billede da jeg tidligere på sommeren har lavet smykkerne og vist billeder af kjolen... Linket

Jeg ved ikke hvorfor jeg syntes det er svært at have et billede på min blog, men nogle gang må man jo overskride nogle grænser... Og hvorfor så nu jo, jeg så på belladotte  blog, at hun var kommet på blogbattle og det ville jeg også gerne.... men der syntes jeg bare der manglede et profil billede og hvorfor have billede der uden at have det på bloggen så derfor har i nu set min skjulte identitet... hehe...

4 kommentarer:

 1. Super smukt foto af dig <3 Du ser så dejlig hjertevarm ud <3

  SvarSlet
 2. Når man har et ansigt på den der skriver, så føles det mere som om man kender personen og ordene får en helt anden fylde :0)
  Dejligt at 'møde' dig nu Christina :0)
  Jeg har ikke rigtig været på bloggen/andres blogge de sidste par måneder, så jeg er ved at opdaterer mig på andres blogge.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde... Jeg blogger også meget i perioder og nogle gange læser jeg en hel masse blogs og nogle gange for jeg ikke blogget eller læst blogs.

   Slet