torsdag den 1. december 2011

HJÆLP klog blog piger...

Da jeg for 6 mdr siden ændret mit blog navn gik det helt galt. Mig blog bliver ikke vist på bloglister/roll, jeg kan ikke en gang selv se mine opdateringer på min blog under alle blog-opdateringer.... Hva gør jeg... jeg kan simpelhen ikke finde fejlen... Kan i se mine opdateringer... jeg ved flere har haft problemer med at ligge mig på deres blogroll...

Åh jeg håber der er en computer klog der ude der kan hjælpe for nu syntes jeg godt nok det er træls...

ps. jeg har en ide om det måske er noget med feeds at gøre kan det være der...

7 kommentarer:

 1. Jeg ville ønske, jeg kunne hjælp dig - men jeg ved desværre ikke nok. Jeg har lige prøvet at tilføje dig igen til min Google reader, men der kommer kun gamle indlæg frem. Jeg kigger nu ind hos dig selv om du ikke er i min reader.

  Håber der er en, der kan hjælpe!

  SvarSlet
 2. Jeg har afmeldt mig og så tilmeldt mig igen, og nu dukker du op. Men det er selvfølgelig noget omstændigt at bede folk om?

  SvarSlet
 3. åhh jamen det er da en god nyhed.. for så virker det da nu i hvert fald.. Så noget af alt det jeg har pillet ved har gjort trikket... Og ja det er træls med alle dem der allerede er.. men jeg kan jo gøre det til et lod i min næste give away...

  SvarSlet
 4. Nu dukkede alle dine indlæg pludselig op i min reader :-)

  SvarSlet
 5. Hurra så har de mange timer foran computeren været det værd.. ej hvor dejligt...

  SvarSlet
 6. jeg har også lige 'fået' eller dine indlæg

  SvarSlet
 7. åh jeg ved godt at 23 indlæg fra en person i jeres blog liste er lidt meget.. Men er bare så glad for at det endelig er lykkes..

  SvarSlet