Himbær snitter har samme grund dej som napolions hatte
Linsedejen
500g bage margarine (vigtig må ikke smeltes)
250g flormelis
750g hvedemel
75g æg (ca. 1½stk.)
15g vanilie sukker
Jeg ruller dejen ud og så skære jeg den i 2 rektangulær stykker som skal være lige store. Så stiller jeg dem i oven ved 175 grader i 5-10 min. til dejen er halv færdig. Så tager jeg dem ud og smør himbær marmelade på den ene halv del.. Så ligger jeg den anden halvdel oven på himbær stykket. og så bages de færdig i ca. 5 til 10 min til kanterne begynde at få lidt farve...
Så tages de ud af køles og så pyttes glasur (flormelis og vand) og krymmel oven på.. Til sidst skæres de i passende størrelse...
Øij, hvor ser det skønt ud, Christina! Jeg har aldrig prøvet at lave hindbærsnitter, men det vil jeg nu.
SvarSletDejen kan super godt fryses. Og så kan man jo nemt have til vis man for gæster. Jeg laver ofte halv af hver himbærsnitter og napolions hatte...
SvarSletHejsa
SvarSletJeg har nomineret dig til en blogaward :)
Hvis du har lyst til at modtage den, skal du give den videre til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere samt skrive på din blog, at du har modtaget den af mig. Du kan bare kopiere billedet fra min blog.
Rigtig god weekend
/Agnethe
Hej. Super dejligt med opskriften på de fantastiske hindbærsnitter, vi fik til krea-dagen i går. Tak for det.
SvarSletGod søndag
Merete
Jeg har givet dig en award - du kan læse mere på min blog. Mvh Tina
SvarSletMums, hvor ser de skønne ud, lige til at spise :-)
SvarSlet